Österreichische Post 5.99 DPD-Kurier 6.49 GLS-Kurier 4.49

Science of Bakery Products

Sprache EnglischEnglisch
Buch Hardcover
Buch Science of Bakery Products William P Edwards
Libristo-Code: 04451117
Verlag Royal Society of Chemistry, Juni 2007
Ever wondered why bread rises? Or why dough needs to rest? From cakes and biscuits to flat breads an... Vollständige Beschreibung
? points 92 b
36.82 inkl. MwSt.
50% Chance Wir werden die ganze Welt durchsuchen Wann bekomme ich das Buch?

30 Tage für die Rückgabe der Ware


Kunden kauften auch


Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Hardcover
common.buy 96.65

Ever wondered why bread rises? Or why dough needs to rest? From cakes and biscuits to flat breads and standard loaves, the diversity of products is remarkable and the chemistry behind these processes is equally fascinating. The Science of Bakery Products explains the science behind bread making and other baked goods. It looks at the chemistry of the ingredients, flour treatments, flour testing and baking machinery. Individual chapters focus on the science of breads, pastry, biscuits, wafers and cakes. The book concludes with a look at some experiments and methods and goes on to discuss some ideas for the future. The Science of Bakery Products is an interesting and easy to read book, aimed at anyone with an interest in everyday chemistry.

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Science of Bakery Products
Sprache Englisch
Einband Buch - Hardcover
Datum der Veröffentlichung 2007
Anzahl der Seiten 274
EAN 9780854044863
ISBN 0854044868
Libristo-Code 04451117
Gewicht 550
Abmessungen 156 x 229 x 18
Verschenken Sie dieses Buch noch heute
Es ist ganz einfach
1 Legen Sie das Buch in Ihren Warenkorb und wählen Sie den Versand als Geschenk 2 Wir schicken Ihnen umgehend einen Gutschein 3 Das Buch wird an die Adresse des beschenkten Empfängers geliefert

Das könnte Sie auch interessieren


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Hardcover
common.buy 43.17
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Hardcover
common.buy 51.65
TOP
Fingerprint Activities: Animals Fiona Watt / Ring
common.buy 10.69
TOP
Italian Baker, Revised Carol Field / Hardcover
common.buy 33.29
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Hardcover
common.buy 79.90
Modernist Bread:The Art and Science Nathan Myhrvold / Hardcover
common.buy 493.58
Modern Gastronomy Ferran Adria / Hardcover
common.buy 105.33
AUSVERKAUF
The Power of Silence: Against the Dictatorship of Noise Cardinal Robert Sarah / Broschur
common.buy 13.61
Helga's Diary Helga Weiss / Broschur
common.buy 12.80
The Cloister Walk Kathleen Norris / Broschur
common.buy 14.42
Bread Science / Broschur
common.buy 31.07

Anmeldung

Melden Sie sich bei Ihrem Konto an. Sie haben noch kein Libristo-Konto? Erstellen Sie es jetzt!

 
obligatorisch
obligatorisch

Sie haben kein Konto? Nutzen Sie die Vorteile eines Libristo-Kontos!

Mit einem Libristo-Konto haben Sie alles unter Kontrolle.

Erstellen Sie ein Libristo-Konto