Österreichische Post 5.99 DPD-Kurier 6.49 GLS-Kurier 4.49

Pierre Hermé Macaron

Sprache EnglischEnglisch
Buch Hardcover
Buch Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé
Libristo-Code: 09282155
Verlag Abrams & Chronicle Books, September 2015
Including more than 60 elegantly illustrated recipes, Pierre Herme Macarons is the definitive guide... Vollständige Beschreibung
? points 95 b TOP TOP
37.82 inkl. MwSt.
Externes Lager Wir versenden in 3-5 Tagen

30 Tage für die Rückgabe der Ware


Kunden kauften auch


TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Hardcover
common.buy 43.27
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Hardcover
common.buy 50.53
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Hardcover
common.buy 23.09
TOP
Macarons Pierre Herme / Hardcover
common.buy 28.74
TOP
Momofuku David Chang / Hardcover
common.buy 31.06
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Broschur
common.buy 22.18
TOP
Wafer Paper Cakes Stevi Auble / Broschur
common.buy 18.45
TOP
Laduree Macarons Vincent Lemains / Hardcover
common.buy 34.39
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Hardcover
common.buy 22.99
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Hardcover
common.buy 71.11
DEMNÄCHST
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Hardcover
common.buy 45.69
Animation in Sugar Carlos Lischetti / Hardcover
common.buy 34.39
Patisserie Melanie DuPuis / Hardcover
common.buy 45.69
DEMNÄCHST
Macarons Pierre Herme / Broschur
common.buy 17.44
100 Buttercream Flowers Valeri Valeriano / Broschur
common.buy 19.66

Including more than 60 elegantly illustrated recipes, Pierre Herme Macarons is the definitive guide to macarons. The uncontested leader of French pastry chefs, Pierre Herme has made the macaron famous, one of the most coveted, sought-after desserts from Tokyo to Paris to New York.

In this comprehensive look at the beloved pastry, the classics such as vanilla and chocolate are explored alongside Herme's masterful inventions. His entirely original and inspired flavour combinations--such as cucumber and tangerine, wasabi cream and strawberry, and hazelnut and asparagus--make it clear why Herme's macarons are famous the world over.

The genius patissier's best macarons, including many of his newest recipes, are revealed for the first time in a gorgeous volume that almost rivals the beauty of the exquisite creations featured within.

Hardcover includes a removable step-by-step guide to techniques used throughout the book.

Verschenken Sie dieses Buch noch heute
Es ist ganz einfach
1 Legen Sie das Buch in Ihren Warenkorb und wählen Sie den Versand als Geschenk 2 Wir schicken Ihnen umgehend einen Gutschein 3 Das Buch wird an die Adresse des beschenkten Empfängers geliefert

Das könnte Sie auch interessieren


TOP
JOSHUA WEISSMAN TEXTURE OVER TASTE WEISSMAN JOSHUA / Hardcover
common.buy 21.38
TOP
The Green Witch Arin Murphy-Hiscock / Hardcover
common.buy 13.91
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Hardcover
common.buy 40.04
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Hardcover
common.buy 33.28
TOP
Dune. 40th Anniversary Edition Frank Herbert / Broschur
common.buy 14.62
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Hardcover
common.buy 55.88
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Hardcover
common.buy 97.03
TOP
GUCCI: The Making Of Stefano Tonchi / Hardcover
common.buy 81.40
TOP
Flavor Equation / Hardcover
common.buy 28.34
TOP
Southern Italian Desserts Jennie Schacht / Hardcover
common.buy 25.92
Little Book of Gucci KAREN HOMER / Hardcover
common.buy 14.62
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Hardcover
common.buy 66.17
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Hardcover
common.buy 22.59
Secrets of Macarons Jose Marechal / Hardcover
common.buy 9.47
Macarons Mowie Kay / Hardcover
common.buy 15.12

Anmeldung

Melden Sie sich bei Ihrem Konto an. Sie haben noch kein Libristo-Konto? Erstellen Sie es jetzt!

 
obligatorisch
obligatorisch

Sie haben kein Konto? Nutzen Sie die Vorteile eines Libristo-Kontos!

Mit einem Libristo-Konto haben Sie alles unter Kontrolle.

Erstellen Sie ein Libristo-Konto