Österreichische Post 5.99 DPD-Kurier 6.49 GLS-Kurier 4.49

Philadelphia Magazine's Ultimate Restaurant Guide

Sprache EnglischEnglisch
Buch Broschur
Buch Philadelphia Magazine's Ultimate Restaurant Guide
Libristo-Code: 05087157
Verlag Temple University Press,U.S., August 2004
When renowned national food critic John Mariani ranked Philadelphia's food scene among the top ten i... Vollständige Beschreibung
? points 40 b
16.03 inkl. MwSt.
50% Chance Wir werden die ganze Welt durchsuchen Wann bekomme ich das Buch?

30 Tage für die Rückgabe der Ware


Das könnte Sie auch interessieren


Nach dir, Herr, verlanget mich, Studienpartitur Johann Sebastian Bach / Noten
common.buy 8.88
John le Carre Adam Sisman / Broschur
common.buy 19.66
Security and International Law Lydia Davies-Bright / Hardcover
common.buy 164.65
Out in the Union Miriam Frank / Hardcover
common.buy 61.74
Project Management Donna Deeprose / Broschur
common.buy 18.86
ST PAUL VOCAL SCORE IN ENGGER Felix Mendelssohn Bartholdy / Noten
common.buy 18.11
"Metis" Chris Andersen / Hardcover
common.buy 123.89
Life's Handicap Rudyard Kipling / Broschur
common.buy 37.93

When renowned national food critic John Mariani ranked Philadelphia's food scene among the top ten in the country, placing it alongside longtime culinary destinations New York and San Francisco, nobody at "Philadelphia" magazine was surprised. That's what the magazine's food critics always in search of the best of Philly have known for years. Now, the "Philadelphia magazine's Ultimate Restaurant Guide" condenses their comprehensive knowledge and thousands of meals into one informative, easy-to-digest handbook, essential for both the Philadelphia foodie and the hungry tourist. It profiles Philadelphia's most influential chefs and restaurant owners, including Le Bec-Fin's Georges Perrier, and restaurant mogul Stephen Starr. It provides a behind-the-scenes look at the Philadelphia food purveyors, who are responsible for some of the nation's hottest food trends from La Colombe coffee to Metropolitan Bakery's artisanal breads to Jubilee Chocolates.It reviews of more than 230 of the best restaurants in the Philadelphia region, from Center City mainstays Susanna Foo and Morimoto to suburban destinations Alison at Blue Bell and Carmine's Cafe. It includes an easy-to-use index of restaurants by cuisine and neighborhood. April White, managing editor of "Philadelphia" magazine, is well fed. She regularly reports on food, drink, and Philadelphia's restaurant scene for the magazine and authored "The Essential Guide to Eating and Drinking in Philadelphia". Maria Gallagher is a food critic for "Philadelphia" magazine.

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Philadelphia Magazine's Ultimate Restaurant Guide
Sprache Englisch
Einband Buch - Broschur
Datum der Veröffentlichung 2004
Anzahl der Seiten 192
EAN 9781592131464
ISBN 1592131468
Libristo-Code 05087157
Gewicht 268
Abmessungen 140 x 210 x 11
Verschenken Sie dieses Buch noch heute
Es ist ganz einfach
1 Legen Sie das Buch in Ihren Warenkorb und wählen Sie den Versand als Geschenk 2 Wir schicken Ihnen umgehend einen Gutschein 3 Das Buch wird an die Adresse des beschenkten Empfängers geliefert

Anmeldung

Melden Sie sich bei Ihrem Konto an. Sie haben noch kein Libristo-Konto? Erstellen Sie es jetzt!

 
obligatorisch
obligatorisch

Sie haben kein Konto? Nutzen Sie die Vorteile eines Libristo-Kontos!

Mit einem Libristo-Konto haben Sie alles unter Kontrolle.

Erstellen Sie ein Libristo-Konto