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Paris Patisseries

Sprache EnglischEnglisch
Buch Hardcover
Buch Paris Patisseries Pierre Herme
Libristo-Code: 04332126
Verlag Editions Flammarion, Jänner 2010
Temptations abound for the sweet tooth in Paris, from the hottest culinary trends to time-honored cl... Vollständige Beschreibung
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Temptations abound for the sweet tooth in Paris, from the hottest culinary trends to time-honored classics. Patisserie is an integral part of the city's gastronomic tradition. This title helps to discover the best pastries and cakes the city has to offer, including macaroons, eclairs, rum babas, tarts, Mont Blancs, and polonaises.

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Paris Patisseries
Autor Pierre Herme
Sprache Englisch
Einband Buch - Hardcover
Datum der Veröffentlichung 2010
Anzahl der Seiten 176
EAN 9782080300812
ISBN 2080300814
Libristo-Code 04332126
Gewicht 1288
Abmessungen 239 x 285 x 23
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