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Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified

Sprache EnglischEnglisch
Buch Hardcover
Buch Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified Jose Sanchez
Libristo-Code: 02398750
Verlag John Wiley & Sons Inc, März 2015
Molecular Gastronomy: Scientific Cuisine Demystified aims to clarify and explain the fascinating wor... Vollständige Beschreibung
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Molecular Gastronomy: Scientific Cuisine Demystified aims to clarify and explain the fascinating world of molecular gastronomy. It offers the reader crucial knowledge of key ingredients and provides fundamental step-by-step techniques for application. It provides a foundation for experimenting with and, most importantly, understanding new and exciting ingredients and cooking techniques.

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified
Autor Jose Sanchez
Sprache Englisch
Einband Buch - Hardcover
Datum der Veröffentlichung 2015
Anzahl der Seiten 320
EAN 9781118073865
ISBN 111807386X
Libristo-Code 02398750
Gewicht 1056
Abmessungen 287 x 226 x 24
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