Österreichische Post 5.99 DPD-Kurier 6.49 GLS-Kurier 4.49

Managing Food And Nutrition Services For The Culinary, Hospitality, And Nutrition Professions

Sprache EnglischEnglisch
Buch Hardcover
Buch Managing Food And Nutrition Services For The Culinary, Hospitality, And Nutrition Professions Sari Edelstein
Libristo-Code: 04689111
Verlag Jones and Bartlett Publishers, August 2007
Managing Food and Nutrition Services for the Culinary, Hospitality, and Nutrition Professions merges... Vollständige Beschreibung
? points 523 b
208.34 inkl. MwSt.
Externes Lager Wir versenden in 15-20 Tagen

30 Tage für die Rückgabe der Ware


Das könnte Sie auch interessieren


Salt Block Cooking Mark Bitterman / Hardcover
common.buy 19.66
Folk Song Sight Singing Book 4 Edgar Crowe / Noten
common.buy 8.87
Guided Imagery Rubin Battino / Broschur
common.buy 38.53
Civil Justice in the Age of Human Rights Joseph M. Jacob / Hardcover
common.buy 211.67
5/1/1968 J. Jackson / Hardcover
common.buy 64.16
Immigration, Integration and the Law Cliodhna Murphy / Hardcover
common.buy 220.95
Edison's Electric Light Robert Friedel / Broschur
common.buy 41.46

Managing Food and Nutrition Services for the Culinary, Hospitality, and Nutrition Professions merges culinary, hospitality and dietetics management into one concise text. This textbook prepares students to perform the daily operational tasks of foodservice by combining theory with practice. Each chapter includes hands-on assignments to encourage students to develop problem-solving and critical-thinking skills. Case studies about real-life work situations, such as chain restaurants and elementary school cafeterias, ask students to consider how they would respond to typical issues in the workplace. Respected experts within their specialized field of study have contributed chapters on topics such as foodservice industry trends, fiscal management, and long-term planning. Easy-to-understand restaurant math problems, with answers, as well as a study guide for the RD examination are included in this new authoritative resource.

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Managing Food And Nutrition Services For The Culinary, Hospitality, And Nutrition Professions
Sprache Englisch
Einband Buch - Hardcover
Datum der Veröffentlichung 2007
Anzahl der Seiten 533
EAN 9780763740641
ISBN 0763740640
Libristo-Code 04689111
Gewicht 888
Abmessungen 159 x 235 x 33
Verschenken Sie dieses Buch noch heute
Es ist ganz einfach
1 Legen Sie das Buch in Ihren Warenkorb und wählen Sie den Versand als Geschenk 2 Wir schicken Ihnen umgehend einen Gutschein 3 Das Buch wird an die Adresse des beschenkten Empfängers geliefert

Anmeldung

Melden Sie sich bei Ihrem Konto an. Sie haben noch kein Libristo-Konto? Erstellen Sie es jetzt!

 
obligatorisch
obligatorisch

Sie haben kein Konto? Nutzen Sie die Vorteile eines Libristo-Kontos!

Mit einem Libristo-Konto haben Sie alles unter Kontrolle.

Erstellen Sie ein Libristo-Konto