Österreichische Post 5.99 DPD-Kurier 6.49 GLS-Kurier 4.49

Local Breads

Sprache EnglischEnglisch
Buch Hardcover
Buch Local Breads Daniel Leader
Libristo-Code: 04067181
Verlag WW Norton & Co, September 2007
When Daniel Leader opened his bakery, Bread Alone, twenty years ago, he was determined to duplicate... Vollständige Beschreibung
? points 79 b
31.47 inkl. MwSt.
Externes Lager in kleiner Menge Wir versenden in 11-15 Tagen

30 Tage für die Rückgabe der Ware


Kunden kauften auch


TOP
Artisan Sourdough Made Simple Emilie Raffa / Broschur
common.buy 20.47
Panini Express Dan Leader / Hardcover
common.buy 19.66

When Daniel Leader opened his bakery, Bread Alone, twenty years ago, he was determined to duplicate the whole-grain and sourdough breads he had learned to make in the bakeries of Paris. The bakery was an instant success and his first book, "Bread Alone", brought Leader's breads to home kitchens.In this, his second book, Leader shares his experiences travelling throughout Europe in search of the best artisan breads. He learned how to make new-wave sourdough baguettes with spelt, flaxseed and soy at an organic bakery in Alsace; and in Genzano, outside Rome, he worked with the bakers who make the enormous country loaves that have earned the Indicazione Geografica Protetta (IGP), a government mark reserved for the most prized foods and wines. Leader's detailed recipes describe every step that it takes to reproduce these rare loaves, which until now were only available locally.

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Local Breads
Sprache Englisch
Einband Buch - Hardcover
Datum der Veröffentlichung 2007
Anzahl der Seiten 368
EAN 9780393050554
ISBN 0393050556
Libristo-Code 04067181
Gewicht 1170
Abmessungen 215 x 262 x 31
Verschenken Sie dieses Buch noch heute
Es ist ganz einfach
1 Legen Sie das Buch in Ihren Warenkorb und wählen Sie den Versand als Geschenk 2 Wir schicken Ihnen umgehend einen Gutschein 3 Das Buch wird an die Adresse des beschenkten Empfängers geliefert

Das könnte Sie auch interessieren


TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Hardcover
common.buy 29.35
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Broschur
common.buy 35.61
TOP
The Bread Baker's Apprentice Peter Reinhart / Hardcover
common.buy 33.29
TOP
Poilane: The Secrets of the World-Famous Bread Bakery Apollonia Poilane / Hardcover
common.buy 33.29
TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Hardcover
common.buy 32.48
TOP
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Hardcover
common.buy 27.13
TOP
Artisan Sourdough: Wholesome Recipes, Organic Grains Casper Andre Lugg / Hardcover
common.buy 25.31
TOP AUSVERKAUF
Bread Builders Alan Scott / Broschur
common.buy 24.00
Elements of Pizza Ken Forkish / Hardcover
common.buy 25.92
Bouchon Bakery T. Keller / Hardcover
common.buy 49.33
AUSVERKAUF
My Bread Jim Lahey / Hardcover
common.buy 21.88
Living Bread Daniel Leader / Hardcover
common.buy 34.09
Dough: Simple Contemporary Bread Richard Bertinet / Broschur
common.buy 21.88
Quay Peter Gilmore / Hardcover
common.buy 45.70
Flour + Water Thomas McNaughton / Hardcover
common.buy 29.35

Anmeldung

Melden Sie sich bei Ihrem Konto an. Sie haben noch kein Libristo-Konto? Erstellen Sie es jetzt!

 
obligatorisch
obligatorisch

Sie haben kein Konto? Nutzen Sie die Vorteile eines Libristo-Kontos!

Mit einem Libristo-Konto haben Sie alles unter Kontrolle.

Erstellen Sie ein Libristo-Konto