Österreichische Post 5.99 DPD-Kurier 6.49 GLS-Kurier 4.49

Handbook of Food Products Manufacturing - Principles, Bakery, Beverages, Cereals, Cheese, Confectionary, Fats, Fruits and Functional Foods

Buch Handbook of Food Products Manufacturing - Principles, Bakery, Beverages, Cereals, Cheese, Confectionary, Fats, Fruits and Functional Foods Y. H. Hui
Libristo-Code: 04881056
Verlag John Wiley & Sons Inc, Mai 2007
Covers the manufacturing and processing of foods in: Bakery, Beverages, Cereals, Cheese, Confectiona... Vollständige Beschreibung
? points 1295 b
516.18 inkl. MwSt.
Externes Lager Wir versenden in 14-18 Tagen

30 Tage für die Rückgabe der Ware


Das könnte Sie auch interessieren


Invention of Nature Andrea Wulf / Broschur
common.buy 16.13
McCance and Widdowson's The Composition of Foods R.A. McCance E.M. Widdowson / Broschur
common.buy 87.17
The Long Road Home Martha Raddatz / Broschur
common.buy 17.04
DEMNÄCHST
Water Supplies for Rural Communities Colin Ball / Broschur
common.buy 17.14
Handbook of Fermented Meat and Poultry 2e Regine Talon / Hardcover
common.buy 307.83
Handbook of Food Products Manufacturing Y. H. Hui / Hardcover
common.buy 532.53
Frocodile Ate My Socks Rebecca Sampson / Broschur
common.buy 21.48
Web Services Security and E-business G. S.V. Radha K. Rao / Hardcover
common.buy 116.02
Handbook of Vegetables and Vegetable Processing Nirmal K. Sinha / Hardcover
common.buy 423.46
Handbook of Food Science and Technology 1 Romain Jeantet / Hardcover
common.buy 189.58

Covers the manufacturing and processing of foods in: Bakery, Beverages, Cereals, Cheese, Confectionary, Fats, Fruits, and Functional Foods Includes coverage of manufacturing principles Presents details of commercial processing for each commodity including (where appropriate) a general introduction, ingredients, technologies, types and evaluation of industrial products, special problems, types and evaluation of consumer products, and processing and product trends Includes truly international coverage with editors and contributors from all over the world.

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Handbook of Food Products Manufacturing - Principles, Bakery, Beverages, Cereals, Cheese, Confectionary, Fats, Fruits and Functional Foods
Autor Y. H. Hui
Sprache Englisch
Einband Buch - Hardcover
Datum der Veröffentlichung 2007
Anzahl der Seiten 1152
EAN 9780470125243
ISBN 0470125241
Libristo-Code 04881056
Gewicht 1748
Abmessungen 187 x 252 x 52
Verschenken Sie dieses Buch noch heute
Es ist ganz einfach
1 Legen Sie das Buch in Ihren Warenkorb und wählen Sie den Versand als Geschenk 2 Wir schicken Ihnen umgehend einen Gutschein 3 Das Buch wird an die Adresse des beschenkten Empfängers geliefert

Anmeldung

Melden Sie sich bei Ihrem Konto an. Sie haben noch kein Libristo-Konto? Erstellen Sie es jetzt!

 
obligatorisch
obligatorisch

Sie haben kein Konto? Nutzen Sie die Vorteile eines Libristo-Kontos!

Mit einem Libristo-Konto haben Sie alles unter Kontrolle.

Erstellen Sie ein Libristo-Konto