Österreichische Post 5.99 DPD-Kurier 6.49 GLS-Kurier 4.49

Food Service Professionals Guide to Restaurant Promotion & Publicity For Just a Few Dollars A Day

Sprache EnglischEnglisch
Buch Broschur
Buch Food Service Professionals Guide to Restaurant Promotion & Publicity For Just a Few Dollars A Day Tiffany Lambert
Libristo-Code: 06448214
Verlag Atlantic Publishing Co, Jänner 2003
You could open a restaurant with the perfect ambiance, the best-tasting food and the creme-de-la-cre... Vollständige Beschreibung
? points 35 b
14.01 inkl. MwSt.
50% Chance Wir werden die ganze Welt durchsuchen Wann bekomme ich das Buch?

30 Tage für die Rückgabe der Ware


Das könnte Sie auch interessieren


Atlas of Oral and Maxillofacial Surgery Deepak Kademani / Hardcover
common.buy 394.60
Yoga Therapy For Common Health Problems Phulgenda Sinha / Broschur
common.buy 15.53
Bass Play-Along Hal Leonard Corp / Broschur
common.buy 18.56
Gesunde Arbeitswelt Krankenhaus Birgit Hammerl / Broschur
common.buy 79.71
CELLebration Rachel Fink / binding.
common.buy 144.68
Anthropologies of Medicine Gilles Bibeau / Broschur
common.buy 64.16

You could open a restaurant with the perfect ambiance, the best-tasting food and the creme-de-la-creme of servers, but if you don't promote it properly, it will fail. Publicity and promotions are that important to the survival of any business, particularly in the food industry. It's a world where presentation, appeal and service are of the utmost importance, yet many restaurateurs falsely believe those three elements are enough to generate the pull their establishments need in order to flourish. "Restaurant Promotion & Publicity: For Just a Few Dollars A Day: 365 Secrets Revealed" shows you how to promote your business without spending a fortune! The ideas and practical tips contained in this guide are just what you need to help boost your sales and your standing in the community. Make your marketing efforts more than pay for themselves. This book is part of the new series from the editors of the "Food Service Professional Magazine. With 15 books on the most relevant food service subjects, theses are the best and most comprehensive books for serious food service operators available today. These step-by-step guides on specific management subjects are easy to read, easy to understand and will take the mystery out of the subject. The information is "boiled down" to the essence. They are filled to the brim with up-to-date and pertinent information. These books cover all the bases, providing clear explanations and helpful, specific advice. All titles in the series include the phone numbers and Web sites of all companies discussed.

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Food Service Professionals Guide to Restaurant Promotion & Publicity For Just a Few Dollars A Day
Sprache Englisch
Einband Buch - Broschur
Datum der Veröffentlichung 2003
Anzahl der Seiten 144
EAN 9780910627146
ISBN 9780910627146
Libristo-Code 06448214
Gewicht 198
Abmessungen 135 x 203 x 10
Verschenken Sie dieses Buch noch heute
Es ist ganz einfach
1 Legen Sie das Buch in Ihren Warenkorb und wählen Sie den Versand als Geschenk 2 Wir schicken Ihnen umgehend einen Gutschein 3 Das Buch wird an die Adresse des beschenkten Empfängers geliefert

Anmeldung

Melden Sie sich bei Ihrem Konto an. Sie haben noch kein Libristo-Konto? Erstellen Sie es jetzt!

 
obligatorisch
obligatorisch

Sie haben kein Konto? Nutzen Sie die Vorteile eines Libristo-Kontos!

Mit einem Libristo-Konto haben Sie alles unter Kontrolle.

Erstellen Sie ein Libristo-Konto