Österreichische Post 5.99 DPD-Kurier 6.49 GLS-Kurier 4.49

Ayib, Ethiopian Cottage Cheese

Sprache EnglischEnglisch
Buch Broschur
Buch Ayib, Ethiopian Cottage Cheese Binyam Engidasew
Libristo-Code: 06929577
Verlag LAP Lambert Academic Publishing, November 2011
Ayib is acid-heat coagulated cottage type cheese popular in almost all parts of Ethiopia. It is made... Vollständige Beschreibung
? points 140 b
55.89 inkl. MwSt.
Externes Lager Wir versenden in 9-11 Tagen

30 Tage für die Rückgabe der Ware


Das könnte Sie auch interessieren


TOP
Neon Genesis Evangelion 3-in-1 Edition, Vol. 1 Yoshiyuki Sadamoto / Broschur
common.buy 19.36
TOP
Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai (manga) Hajime Kamoshida / Broschur
common.buy 21.38
TOP
Archangel Power Tarot Cards Radleigh Valentine / Karten
common.buy 25.92
Introductory Grammar of Amharic Wolf Leslau / Broschur
common.buy 80.10
DEMNÄCHST
Crossed +100 Alan Moore / Broschur
common.buy 17.34
Coltrane: Chasin' The Trane J. C. Thomas / Broschur
common.buy 21.08
Rastafari Notes & H.I.M. Haile Selassie Amharic Bible Ras Iadonis Tafari / Broschur
common.buy 21.68
Supreme Siddhi of Mahamudra Sean Price / Hardcover
common.buy 21.78
Cumbrian Language in its Cultural Context Simon Roper / Broschur
common.buy 11.09
History of Written Oromo Literature to 1991 Tesfaye Tolessa Bessa / Broschur
common.buy 79.09
Klassik Komix MINI KOMIX / Broschur
common.buy 12.20
Kinetics of Homogeneous Multistep Reactions Friedrich G. Helfferich / Hardcover
common.buy 227.21

Ayib is acid-heat coagulated cottage type cheese popular in almost all parts of Ethiopia. It is made from defatted fermented milk (Arera) after the production butter. It is served with a number of sauses to be taken with either Injera or bread. However, it has a short shelf-life of 2-3 days under room temperature. More shelf-life would mean more income and food from reduced post-harvest loss in milk and milk products for the smallholder milk producers. This book has three parts. The first one reviews previous works on traditional milk processing in Ethiopia in general and Ayib making in particular. Second one describes its traditional processing and quality in Shashemene area, southern part of Ethiopia. Third one is about an experiment made to investigate the role of adding rue and garlic juices on the sensory quality and shelf-life of Ayib. Results presented in this book are first hand information and base both indigenous knowledge and innovative way of enhancing the microbial quality and shelf-life of Ayib.

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Ayib, Ethiopian Cottage Cheese
Sprache Englisch
Einband Buch - Broschur
Datum der Veröffentlichung 2012
Anzahl der Seiten 128
EAN 9783848446483
Libristo-Code 06929577
Gewicht 209
Abmessungen 150 x 220 x 8
Verschenken Sie dieses Buch noch heute
Es ist ganz einfach
1 Legen Sie das Buch in Ihren Warenkorb und wählen Sie den Versand als Geschenk 2 Wir schicken Ihnen umgehend einen Gutschein 3 Das Buch wird an die Adresse des beschenkten Empfängers geliefert

Anmeldung

Melden Sie sich bei Ihrem Konto an. Sie haben noch kein Libristo-Konto? Erstellen Sie es jetzt!

 
obligatorisch
obligatorisch

Sie haben kein Konto? Nutzen Sie die Vorteile eines Libristo-Kontos!

Mit einem Libristo-Konto haben Sie alles unter Kontrolle.

Erstellen Sie ein Libristo-Konto