Österreichische Post 5.99 DPD-Kurier 6.49 GLS-Kurier 4.49

Assessment of Feed and Milk Chemical Composition

Sprache EnglischEnglisch
Buch Broschur
Buch Assessment of Feed and Milk Chemical Composition Wanofi Terefe
Libristo-Code: 06843713
Verlag VDM Verlag Dr. Müller, November 2010
Feeds for dairy cows are classified into forages, concentrates (energy and protein feeds) and minera... Vollständige Beschreibung
? points 124 b
49.43 inkl. MwSt.
Beim Verlag auf Bestellung Wir versenden in 3-5 Tagen

30 Tage für die Rückgabe der Ware


Das könnte Sie auch interessieren


Progress in Multiple Sclerosis Research H. J. Bauer / Broschur
common.buy 126.51
Cupcakes, Cupcakes & More Cupcakes! Danya Weiner / Broschur
common.buy 11.90
Becoming a Visible Man Jamison Green / Hardcover
common.buy 126.92
Autobiography of a Geisha Sayo Masuda / Hardcover
common.buy 90.70
Moctezuma's Table / Hardcover
common.buy 41.66
Hegel on Hamann G. W. F. Hegel / Broschur
common.buy 36.11
Bayern und die Wittelsbacher Ella-Luise von Welfesholz / Broschur
common.buy 49.44

Feeds for dairy cows are classified into forages, concentrates (energy and protein feeds) and minerals and vitamin supplements. Classifying feeds is not as important as knowing which feeds are available, their nutritive value, and the factors that affect their utilization in a ration. The small dairy farmers of developing countries have limited resources available for feeding to their ruminant livestock. They do not have the luxury of being able to select the basal diet but use whatever is available at no or low cost. To establish optimum feeding system for livestock it is necessary to identify the available feed resources, the nutritive values of feeds including nutrient contents and feed digestibility to provide the animal with the necessary nutrients as per its requirement. Nutrition can be regarded as one of the most important sources of variation in the yield and composition of milk, but climatic conditions and seasonal variation and regional differences can also play an important role. Determination of milk chemical composition, microbial quality of milk products from small-scale farmers is also very important for the marketability and thus development of dairy industry.

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Assessment of Feed and Milk Chemical Composition
Sprache Englisch
Einband Buch - Broschur
Datum der Veröffentlichung 2011
Anzahl der Seiten 84
EAN 9783639369588
Libristo-Code 06843713
Gewicht 142
Abmessungen 150 x 220 x 5
Verschenken Sie dieses Buch noch heute
Es ist ganz einfach
1 Legen Sie das Buch in Ihren Warenkorb und wählen Sie den Versand als Geschenk 2 Wir schicken Ihnen umgehend einen Gutschein 3 Das Buch wird an die Adresse des beschenkten Empfängers geliefert

Anmeldung

Melden Sie sich bei Ihrem Konto an. Sie haben noch kein Libristo-Konto? Erstellen Sie es jetzt!

 
obligatorisch
obligatorisch

Sie haben kein Konto? Nutzen Sie die Vorteile eines Libristo-Kontos!

Mit einem Libristo-Konto haben Sie alles unter Kontrolle.

Erstellen Sie ein Libristo-Konto