Österreichische Post 5.99 DPD-Kurier 6.49 GLS-Kurier 4.49

EPI and fMRI Assessment of the Effect of Viscosity on Satiety

Sprache EnglischEnglisch
Buch Broschur
Buch EPI and fMRI Assessment of the Effect of Viscosity on Satiety Benito de Celis Alonso
Libristo-Code: 06917732
Verlag Scholars' Press, Oktober 2013
This work describes a group of MRI studies developed to assess the effect of meal viscosity on satie... Vollständige Beschreibung
? points 187 b
74.44 inkl. MwSt.
Externes Lager Wir versenden in 15-20 Tagen

30 Tage für die Rückgabe der Ware


Das könnte Sie auch interessieren


Wrexham to New Brighton Keith Smith / Hardcover
common.buy 28.13
Michel Houellebecq. Sexuellement correct Murielle Lucie Clement / Broschur
common.buy 37.42
Wie W hlen Neub rger? Andreas M. Wüst / Broschur
common.buy 55.47
Organizaciya olimpiad po russkomu yazyku Ju. G. Smirnova / Broschur
common.buy 38.02
Claim, Intent, and Persuasion Carmelo Mazza / Broschur
common.buy 126.49
Genetics and Genomics for the Cardiologist Gian Antonio Danieli / Broschur
common.buy 126.49
quadro misterioso Tea Stilton / Broschur
common.buy 11.49
They Said It Couldn't Be Done! Charles R Hawley / Hardcover
common.buy 27.33
Practical Seamanship David S. Yetman / Broschur
common.buy 16.33
Escape from Chickamauga Vanessa Isitt / Broschur
common.buy 52.75
DEMNÄCHST
Safety Crimes Dave Whyte / Hardcover
common.buy 255.41

This work describes a group of MRI studies developed to assess the effect of meal viscosity on satiety in humans. It focuses on the interactions of meal viscosity with three organs: mouth, stomach and brain. Alginates are compounds derived from seaweed which have different viscosities depending on their chemical environment. This makes them ideal for controlling the viscosity of meals. MRI and rheology were used to characterize these compounds in-vitro. This provided important information for their use in further in-vivo studies. Alginates were employed in a four-way study comparing the effect of meal viscosity between mouth and stomach. Results showed different gastric accommodation rates, dilution and emptying times depending on the meal. Satiety effects of oral viscosity were found to be negligible only when the stomach was full or had the viscous meal in it. A further study assessed the effect of stomach acid concentration on the formation of gels. Acid intake increased gel production. Finally, an fMRI study determined the cortical representation of oral viscosity. Neuronal activity increased with oral viscosity in the right parietal operclum and the left insular regions.

Informationen zum Buch

Vollständiger Name EPI and fMRI Assessment of the Effect of Viscosity on Satiety
Sprache Englisch
Einband Buch - Broschur
Datum der Veröffentlichung 2013
Anzahl der Seiten 152
EAN 9783639702415
ISBN 3639702417
Libristo-Code 06917732
Gewicht 231
Abmessungen 152 x 229 x 9
Verschenken Sie dieses Buch noch heute
Es ist ganz einfach
1 Legen Sie das Buch in Ihren Warenkorb und wählen Sie den Versand als Geschenk 2 Wir schicken Ihnen umgehend einen Gutschein 3 Das Buch wird an die Adresse des beschenkten Empfängers geliefert

Anmeldung

Melden Sie sich bei Ihrem Konto an. Sie haben noch kein Libristo-Konto? Erstellen Sie es jetzt!

 
obligatorisch
obligatorisch

Sie haben kein Konto? Nutzen Sie die Vorteile eines Libristo-Kontos!

Mit einem Libristo-Konto haben Sie alles unter Kontrolle.

Erstellen Sie ein Libristo-Konto