Österreichische Post 5.99 DPD-Kurier 6.49 GLS-Kurier 4.49

α-amylase enzyme production by Bacillus Lichenoformis

Sprache EnglischEnglisch
Buch Broschur
Buch α-amylase enzyme production by Bacillus Lichenoformis Sathiyamoorthy Manickkam
Libristo-Code: 02854207
Verlag Lambert Academic Publishing, November 2015
Enzymes are Proteins which catalyze variety of reaction in the Biological systems. There are many me... Vollständige Beschreibung
? points 87 b
34.50 inkl. MwSt.
Externes Lager Wir versenden in 15-20 Tagen

30 Tage für die Rückgabe der Ware


Das könnte Sie auch interessieren


Attachment-Focused Family Therapy Daniel A Hughes / Hardcover
common.buy 41.26
DEMNÄCHST
Designing a UX Portfolio Ian Fenn / Broschur
common.buy 29.65
Biofeedback for the Brain Paul G Swingle / Broschur
common.buy 39.54
Unser Wortschatz - Allgemeine Ausgabe 2006 Helmut Melzer / Hardcover
common.buy 14.07
Oseidon Adventure Alan Barnes / Audio CD
common.buy 10.79
Anglo-Norman Studies III R. Allen Brown / Hardcover
common.buy 130.85
Fanny Burney Kate Chisholm / Broschur
common.buy 18.45
Kontaktnye jelektricheskie soedineniya Anatolij Efimenko / Broschur
common.buy 27.74
Alte hoch- und niederdeutsche Volkslieder Ludwig Uhland / Broschur
common.buy 32.19
Existential Therapy Laura Barnett / Broschur
common.buy 59.32
Developmental Genetics of the Flower Douglas E. Soltis / Hardcover
common.buy 208.14
New Roles for Research Librarians Hilde Daland / Broschur
common.buy 100.69
Adaptable Livelihoods Susanna Davies / Broschur
common.buy 64.16
Advances in Cancer Research George Klein / Hardcover
common.buy 227.21

Enzymes are Proteins which catalyze variety of reaction in the Biological systems. There are many methods used to produce the enzymes among that the biological methods are widely used. In this type of biological method of production, solid state fermentation is applied for the production. In all the types of fermentation processes, the cultures has been prepared using yeast extract and peptone etc. These are added to the culture in terms of nutrients as a carbon and nitrogen sources for the microorganism. The cost of these chemicals are much expensive. So the alternative method has been proposed for the preparation of culture medium using some low cost agricultural byproducts such as defatted cotton seed, defatted soybean, mustard seed etc. The fermentation has to carryout using these type of low cost medium to check the productivity and enzyme activity.

Informationen zum Buch

Vollständiger Name α-amylase enzyme production by Bacillus Lichenoformis
Sprache Englisch
Einband Buch - Broschur
Datum der Veröffentlichung 2015
Anzahl der Seiten 84
EAN 9783659786501
ISBN 3659786500
Libristo-Code 02854207
Gewicht 136
Abmessungen 152 x 229 x 5
Verschenken Sie dieses Buch noch heute
Es ist ganz einfach
1 Legen Sie das Buch in Ihren Warenkorb und wählen Sie den Versand als Geschenk 2 Wir schicken Ihnen umgehend einen Gutschein 3 Das Buch wird an die Adresse des beschenkten Empfängers geliefert

Anmeldung

Melden Sie sich bei Ihrem Konto an. Sie haben noch kein Libristo-Konto? Erstellen Sie es jetzt!

 
obligatorisch
obligatorisch

Sie haben kein Konto? Nutzen Sie die Vorteile eines Libristo-Kontos!

Mit einem Libristo-Konto haben Sie alles unter Kontrolle.

Erstellen Sie ein Libristo-Konto